Hirdetés

Grand Theft Auto V - Los Santos-ban játszódik

|

A tegnap megjelent trailer után beindultak a találgatások, de ma a Rockstar ezek egy részét eloszlatta.

Hirdetés

A Take Two és a Rockstar hivatalosan is megerősítette, hogy készül a Grand Theft Auto V, és nem egész San Andreas, csak egy része, Los Santos ad helyet az eseményeknek.

Természetesen ahogy a Grand Theft Auto IV esetében Liberty City-t, most Los Santos-t is teljesen újragondolják, és mivel repülőgépek is lesznek, valószínűleg többszörösére nő. Ahogy az a logóból is leszűrhető nagyjából minden a gazdaggá válás körül forog majd. A fejlesztést a Rockstar North végzi, és a játékmenet terén is radikális változásokra számíthatunk, melynek következtében másképp fogunk tekinteni a nyílt világú akciójátékokra. A kőkemény és hosszú sztori mellett lesz többjátékos mód is. Megjelenési dátumról vagy a támogatott platformokról nem tudunk még egyelőre, de ha tippelnünk kellene, 2012-re és az Xbox 360-PlayStation 3 duóra voksolnánk első körben, a PC-s verziót pedig 2013 elejére tennénk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)