Hirdetés

Grand Theft Auto V - már Los Santosban is lehetsz hacker

|

Nem mindenki élvezte a Watch Dogs játékmenetét, viszont a hackelés maga mókás volt. Ezt hozták most át a GTA-ba.

Hirdetés

A Watch Dogs annak idején sokaknak csalódást okozott, de az tagadhatatlan, hogy maga a hackelés szórakoztató volt, és néha egészen brutális dugókat lehetett összehozni egyetlen gombnyomásra. Ezt most Los Santosban is kipróbálhatod a Grand Theft Auto V modnak köszönhetően.

A nemes egyszerűséggel csak Watch_Dogs V modnak keresztelt megoldásnak hála Aiden Pearce néz vissza ránk a képernyőről, és mindent tudó mobilját is magával hozta. Nagyjából minden funkció megvan a közlekedési lámpák befolyásolásától a gázcsövek felrobbantásáig. Még néhány új hack lehetőség is bekerült, és az autók felett is szabadabb kezet kapunk.

A Watch_Dogs V ezen a linken keresztül tölthető le, és a telepítéshez szükséges minden infót is ott találtok. Majd meséljétek el, hogy mekkora káoszt sikerült összehozni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)