Hirdetés

Grand Theft Auto V - még szebbé teszi az iCEnhancer mod (videó)

|

A GTA IV-nél már láttuk, mire képes az iCEnhancer mod készítője, és hasonló eredménnyel jön a Grand Theft Auto V-ös változat is.

Hirdetés

Látva a Grand Theft Auto V PC-s változatát, nem valószínű, hogy az első gondolat, ami átfut az ember agyán az, hogy „lehetne szebb”.

De mindig van, akinek a legtöbb sem elég. Hayssam Keilany modja, az iCEnhancer Liberty Cityt már amennyire lehetett, megszépítette, és most San Andreas a soros. A GTA V-ös iCEnhancer még korai stádiumban van, egyelőre nincs pontos lista arról, hogy Keilany min fog még faragni, de az alábbi, pre-alpha videó bemutatja, hogy áll a projekt jelenleg.

Képekért látogassatok el a mod hivatalos Facebook oldalára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)