Hirdetés

Grand Theft Auto V - mit szabad megosztani YouTube-on?

|

A Rockstar egy hivatalos közleményben mesélt róla, hogy milyen videós tartalmakat tölthetnek fel a játékosok videómegosztó oldalakra és milyenekért jár bünti.

Hirdetés

Kísérteties csend telepedett bolygónkra. Világunk egy része különböző ritka betegségekre hivatkozva otthon ül és pörgeti a Grand Theft Auto V-öt, ami mától hivatalosan is megvásárolható.

Viszont ha meg akarod osztani az élményt a mindenkivel videók formájában, akkor vannak bizonyos szabályok, amikre figyelned kell, ha nem szeretnéd magadra haragítani a Take Two-t és a Rockstart. A cégek elmondták, hogy amíg nem aljas pénzkereseti célokat hajszolva töltünk fel videókat a játékból, addig nincs probléma, viszont van, amit még így sem lehet.

- Megjelenés előtti tartalom: ez már ugyan nem számít, de kiszivárogtatott, vagy újságírói verziókból való játékmenetet tartalmazó videók feltöltéséért jár a dádá. Illetve a korai "unboxing" videókat sem nézik jó szemmel.

- Spolierek: a játék végét, teljes átvezetőket, vagy a történet szempontjából fontos részleteket sem szabad posztolni. Ez alól van kivétel, amennyiben egy kommentáros végigjátszás keretében teszi ezt az ember, úgy bocsánatos bűnnek számít. Amennyiben össze vagy zavarodva, hogy mit lehet és mit nem, írhatsz egy szívhez szóló emailt a copyright@take2games.com-ra a terveidről.

- In-game szórakoztatóipar: a játékban szereplő TV műsorok, humoros előadásokat a Grand Theft AUto IV-ből, vagy Red Dead Redemtionös némafilmeket. A Rockstar szeretné, ha maguk a játékosok tapasztalhatnák meg ezeket a részleteket, ezért különálló részletekben ezeket sem szabad megosztani.

Ezen felül a Take Two és a Rockstar fenntartja a jogot, hogy eseti alapon más videókat is levegyen. A Grand Theft Auto V megjelent. Minden rendben van. Ma délután folytatódik az élő végigjátszásunk is, amit itt tudtok majd követni

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)