Hirdetés

Grand Theft Auto V - kocsikat lövő fegyver és gravity gun is van már

|

De komolyan: a Grand Theft Auto V Car Cannon moddal a lövedékeket autókra cserélhetjük, és igazából nem is várhatunk többet az élettől.

Hirdetés

Saját modelleket még nem lehet a GTA V-be pakolni, de a modderek tényleg kihozzák a maximumot a lehetőségeikből.

Először is: megjelent a Car Cannon mod, ami a szórakozás legfelsőbb szintje, a teljes káosz tökéletes eszköze, és mellesleg azért is jó, mert akárhol vagyunk, nem kell percekig járművet keresni. Az már csak koktélcseresznye a torta habján, hogy a kilőtt autók színe mindig más és más.

A másik mod hasonlóan szórakoztató; a Gravity Gun moddal bármit felemelhetünk, és hozzávághatunk bármi máshoz. Mi egyébként is ebben hiszünk, illetve két tégla egymáshoz csapkodásában.

A modokat csak saját felelősségre, csak offline használjátok, ugyanis a Rockstar kőkeményen bannolgat. Ha elég óvatosak vagytok, egy új dimenzió nyílik meg számotokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)