Hirdetés

Grand Theft Auto V - működik, de közel sem tökéletes a kooperatív mod (videó)

|

Annak ellenére, hogy a Rockstar tűzzel-vassal írtja a Grand Theft Auto V multis modjait, egy rajongó elkészítette a programot, amivel a sztorimódot játszhatjuk kooperatívan.

Hirdetés

Több olyan próbálkozás van, ami egy alternatív többjátékos módot hozna létre a Grand Theft Auto V-höz, de a Rockstarnak nagyon fontos a GTA Online, így néha durva módszerekhez folyamodik annak érdekében, hogy ezeket a projekteket leállítsa.

Ennek ellenére az alkotásait Guadmaz néven megosztó modder létrehozott egy programot (melyet innen tudtok letölteni), amivel másokkal közös szerveren játszhatjuk a GTA V egyjátékos módját. Aki úgy gondolja, ezzel a moddal menekülne el a GTA Online csalói elől, annak van egy rossz hírünk, ugyanis a co-op szerverekhez csatlakozva aktív marad minden játékos összes korábbi modja és scriptje, így a különböző csalások is. A másik elrettentő tényező az lehet, hogy a kód technikai szintje értelemszerűen nem olyan magas, mint a hivatalos multiplayer, így komoly frame-dropokat okoz. Emellett gyorsabb mozgásoknál (így például ha kocsiba pattanunk) gyakran laggol is. Hogy ezekkel együtt megéri-e telepíteni a modot, azt az alábbi két videó alapján viszonylag könnyen el tudjátok dönteni.

Ti kipróbáljátok a kooperatív modot, vagy inkább nem kockáztatjátok a ban lehetőségét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)