Hirdetés

Grand Theft Auto V - sikerült megtalálni a földönkívülieket

|

A Gunrunning frissítésnek köszönhetően ismét léphetett egyet előre a Chiliad-rejtély.

Hirdetés

Pár napja írtunk arról, hogy új, földönkívüliekhez köthető fájlokat találtak a GTA V-ben a Gunrunning update megjelenése után. A rejtélyvadászok lelkes közössége mindent megtett azért, hogy rájöjjön, hogyan haladhat tovább a Chiliad-rejtély felgöngyölítésével, és ugyan nem a Rockstar által kitalált módon, de sikerült rábukkanni egy lezuhant UFO-ra és egy alien tojásra.

Hirdetés

A magukat csak guruknak nevező srácok arra már korábban rájöttek, hogy van egy változó, aminek 20-ra kell állnia, hogy történjen valami. Megtalálták a sérült űrhajót, és felfedezték, hogy az új script újrahasznál elemeket (alien modellek és hangok) Michael Grass Roots küldetéséből. Azt, hogy a változó értéke hogyan lesz 20, nem tudták még megfejteni, viszont egy kis mókolással sikerült elérni ezt, így láthatjuk, mi történik pontosan.

Mint az a videóban is szerepel, egy küldetés aktiválódik, ami egy alien tojáshoz vezet. Ezt kell felvinni és elszállítani. 

A guruk úgy gondolják, az egyjátékos módban történik majd valami, mivel a GTA Online időrendben előbb játszódik. Várjuk a következő frissítést, talán egyszer a jetpacket is sikerül megtalálni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)