Hirdetés

Grand Theft Auto V - új infók vezetnek a játékbeli UFO-k nyomára

|

A Grand Theft Auto V új frissítésében találtak az adatbányászok néhány érdekes új dolgot, amik alapján közelebb kerülhetünk az első megjelenés óta húzódó Mount Chiliad-rejtély megoldásához.

Hirdetés

Tavaly úgy tűnt, hogy nagyobb előrelépés történik a Grand Theft Auto V megjelenése óta húzódó UFO-rejtély kapcsán, de az igazságra azóta sem derült fény teljes egészében. Könnyen gondolhatnánk, hogy a Mount Chiliad-összeesküvésre nem figyelnek oda a készítők a GTA Online újdonságainak kalapálása mellett, de a legújabb patch megcáfolta ezt a sejtést.

Hirdetés

A Gunrunning frissítés állományai között néhány érdekes újdonságra találtak a GTA V adatbányászai, például köztük van az alien-tojás is, ami szerepel a szörnyvadászatot útjára indító fali rajzon is. A Grand Theft Auto V kódjának további böngészése alapján azt is megtalálták, hol kellene megjelennie a tojásnak - és vele együtt valószínűleg egy lezuhant hajónak -, de aktiválni még nem sikerült az új tárgyakat. Az eddig ismert repülő csészealjak megjelenéséhez is egy csomó furcsa feltételt kell teljesítenünk, így valószínűleg a rejtély újabb részét sem lesz egyszerű előcsalogatni. Ez alapján az igazi nagy áttörésre még egy kicsit várnunk kell, de az már elég valószínű, hogy a Chiliad-rejtély tekintetében eddig is kulcsfontosságú Fort Zacundo környékén érdemes keresgélni.

Nektek melyik a kedvenc GTA-s easter eggetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)