Hirdetés

Grand Theft Auto V - hogy áll most a Mt. Chiliad-rejtély?

|

A Grand Theft Auto V játékosai két és fél éve nem tudnak rájönni a Chiliad hegy titkára. Most történt egy kis előrelépés.

Hirdetés

Valószínűbb, hogy a Chiliadon található rajzzal igazából csak szívat minket a Rockstar, de mindig jönnek újabb és újabb infók, amik miatt nem adjuk fel a reményt. A Grand Theft Auto V első megjelenése óta kutatják a játékosok a jelek jelentését, abban reménykedve, hogy egyszer megtalálják a jetpackket, melyre az egyik rajz is utal - vagy valami mást. Még a fájlok közé túrással sem sikerült eredményre jutni.

Néhány mindenre elszánt rajongó már egész komoly összeesküvés-elméleteket hozott össze, de nem tudni, ez közelebb visz-e a megoldáshoz. A Rockstar természetesen mint mindennel, úgy ezzel kapcsolatban is hallgat, nem erősítette meg, hogy van megoldás, de egyelőre még nem is cáfolta. Egy WhizL nevű videós a napokban közzétett egy videót, melyben azt mutatja meg, hogy hol találtak rá egy X-re, ami egyébként csak egy időpontban látható, véletlenül pont abban, amikor a hippik táborában a jetpack szimbólum is. Nagy előrelépés ez, csak még mindig nem tudni, mi felé.

Egyébként az, hogy ezt megtalálták, önmagában is lenyűgöző. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)