Hirdetés

Grand Theft Auto V - nem is olyan lenyűgözőek az eladások

|

A többek között a Fable szériát is gondozó Peter Molyneux szerint semmi különleges nincs a GTA V eladásaiban, akármennyire is úgy hangzik.

Hirdetés

A Rockstar játéka egymilliárd dolláros bevételt termelt mindössze három nap alatt, ami azt jelenti, hogy nagyjából 15 millió példányt értékesítettek belőle, és ez a szám minden bizonnyal jelenleg is tovább növekszik. Peter Molyneux szerint viszont abszolút semmi különleges nincs ebben, a mobilos piacon sokkal nagyobb sikereket lehet elérni.

„A most megjelent Grand Theft Auto V mindenhol ott van, nehéz elkerülni. Körülbelül 1 milliárdos bevételt hoz konzolokon egy hónap alatt. Lenyűgözőnek hangzik, nemde? Nem. Egyáltalán nem az.” - mondta Molyneux a Mobile Entertainment egyik rendezvényén. Úgy gondolja, hogy ami igazán lenyűgöző, az a Supercell cég sikere, akik a körülbelül 18 hónappal ezelőtt megjelent Hay Day és Clash of Clans játékokkal napi 3-5 millió dollárt kaszálnak. Nem is nagyon tudjuk, mit mondunk erre, kommentáljátok inkább ti.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)