Hirdetés

Grand Theft Auto V - novemberben jön az első DLC

|

A Rockstar közzétett egy bejegyzést a Newswire-ön, melyben a GTA V és GTA Online közelgő frissítéseinek tartalmát taglalja. Jön az első DLC is.

Hirdetés

Továbbra is úgy várunk a GTA$ Stimulus Package-re, akárcsak a fizetésre vagy a segélyre. Inkább olyan ez, mint az utóbbi, vagy mintha egy nyereményjátékon nyertünk volna. Vagy eltörtük volna a lábunkat, amikor a Maze Bank tetejéről szaltóztunk le. Ki hogy fogja fel.

A lényeg, hogy még az első 250 000 dollárt sem kaptuk meg, és természetesen a Rockstar is kellemetlenül érzi magát emiatt. A késés hátterében az áll, hogy a csapat, ahogy azt korábban is elmondta, szeretne minden hibát kijavítani, mielőtt „utal”, hogy senkinek ne vesszen el az újonnan szerzett pénze. Az 1.05-ös patch jövő héten érkezik, ezt követően kezdik kiosztani a GTA$-t.

Emellett november elején jön az első letölthető tartalom, a Beach Bum Pack, ami tengerparti témájú járműveket és új fegyvereket hoz. Ezeket egyaránt használhatjuk a Story módban és a GTA Online-ban is. Továbbá új tetkók, új hajstílusok, új melók (Gang Attackek, Survivalök, Last Team Standingek, ejtőernyős ugrások, Deathmatch-ek és versenyek) is elérhetőek lesznek, teljesen ingyen.

Úgy volt, hogy a GTA Online startolásának napjától saját tartalmakat is kreálhatunk, a Content Creator viszont szintén késik. Az első változatot jelenleg őszre ígérik, és saját Deathmatch-eket és versenyeket állíthatunk vele össze. A kiemelkedő alkotásokat „Rockstar Verified” pecséttel látják el, és kiemelt helyen szerepelnek a Newswire-ön és a Social Club eseményekben.

Szintén novemberben lesz az első Social Club hétvége, melyek során in-game Event ládákat, in-game leárazásokat lehet nyerni, a vadonatúj Rockstar-felé élő közvetítések során pedig ritka, nehezen megtalálható GTA V-ös felszereléseket.

Jövő héten új infókat kapunk, többek között azt is megtudhatjuk, mikor jönnek a Heistok és a Capture the Flag mód, sőt, a Story Mode-hoz és a GTA Online-hoz érkező további tartalmakról is lerántják a leplet. Nem kizárt, hogy bejelentik az első sztori DLC-t is, mindenképp szólni fogunk róla. Nézzetek vissza később.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)