Hirdetés

Grand Theft Auto V - zseniális módon bünteti a Rockstar a csalókat

|

Néhány játékos felfedezett egy exploitot, amivel egy olyan autót vihettek át a GTA V-ből a GTA Online-ba, amit egyébként nem volna szabad. A Rockstar ahelyett, hogy szimplán befoltozta volna a lyukat, valami sokkal jobbat talált ki.

Hirdetés

Amikor megjelent a Grand Theft Auto V PS4-es és Xbox One-os változata, az X360/PS3-asról frissítők ajándékba kapták a Duke O'Death nevű autót, ami nagyon gyors, nagyon strapabíró, és gyakorlatilag csak bombákkal vagy tankkal lehet elpusztítani.

Részben tehát amiatt, hogy csak néhány játékos kapta meg, részben azért, mert ilyen erős, csak a GTA V-ben lehet vele játszani, a GTA Online-ban nem. Néhány játékos viszont rájött, hogyan viheti át a kocsit, ami nyilván csalásnak számít, és ezt a Rockstar sem tűrte sokáig, a legfrissebb patch-csel meg is oldották a problémát. A kocsit ugyanúgy át lehet vinni, mint előtte, és bele is lehet ülni, de aztán... nézzétek meg a videót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)