Hirdetés

Grand Theft Auto V - ezzel a moddal Londonban érezheted magad

|

Egy modder idővel a Grand Theft Auto V teljes térképét át szeretné alakítani, de már most jó néhány játékelemet lecserélt, hogy a brit főváros hangulatát árassza a játék.

Hirdetés

Ugyan Liberty Citybe már valószínűleg soha nem jutunk el a Grand Theft Auto V-ben, más pályamodok továbbra is szabadon készülhetnek a játékhoz. Így egy rajongó éppen azon dolgozik, hogy a brit fővárosból csempésszen minél többet a Rockstar játékába.

Hirdetés

A célja idővel a teljes pálya átalakítása új textúrákkal és sok más részlettel, de KieranMerrilees már most sok fontos elemmel elkészült. Például Los Santos kórházai, tűzoltó-állomásai, az ott lévő járművek és a rendőrautók helyett készített egy-egy angol változatot, sok esetben valódi londoni helyszíneket lemásolva. Ezek mellett a Grand Theft Auto V-ben elkészítette a Heathrow repteret és a Wembley stadiont is a mod leírása szerint, úgyhogy ezeket a nevezetes helyszíneket is bejárhatjátok, ha innen letöltitek. A készítő szerint a további munkálatok között szerepel londoni hotelek és buszmegállók készítése, hogy még inkább Angliára emlékeztessen a játék világa. Ahogy pedig az alábbi screenshotokon látszik, az összkép már most elég jól néz ki.

Ti milyen környezetben randalíroznátok szívesen a GTA V-ben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)