Hirdetés

Grand Theft Auto Online - sokat segít az új patch, de a modoknak annyi

|

Megérkezett a Grand Theft Auto V legújabb frissítése, amely az Ill-gotten Gains DLC által okozott framerate problémákat hivatott orvosolni. A modderek nem lesznek feltétlen boldogok.

Hirdetés

Az Ill-gotten Gains DLC rengeteg új fegyverrel, kocsival és egyéb csecsebecsével bővítette a lehetőségeinket a Grand Theft Auto Online-ban, azonban okozott néhány problémát is. Többen panaszkodtak arra, hogy a DLC óta néha leesik a képkockaszám, ennek kijavításán dolgozott a Rockstar az elmúlt hetekben.

A 91 MB-s patch ugyan megoldást jelent a framerate problémákra, felhívták a játékosok figyelmét, hogy az egyjátékos módban használt modok egy részét valószínűleg tönkre vágja a frissítés. Ez persze nem szándékos, nem akarnak kitolni a játékosokkal, de nem prioritás, hogy ezekre is odafigyeljenek.

Bár csak azokat a modokat tiltják, amelyek az online módban előnyhöz juttatnák a játékosokat, a sztoriban használt változtatásokat sem támogatják vagy tesztelik, ezért fordulhat elő, hogy egy-egy frissítés ezeket ellehetetleníti.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)