Hirdetés

Grand Theft Auto V PC megjelenés - megint csúszik, de itt a Heists DLC dátuma

|

A Rockstar ma két dátumot is bejelentett, de sajnos nem tudunk mindkettőnek örülni. Tovább csúszik a GTA V PC-s változata, de jön a régóta várt GTA Online Heists DLC.

Hirdetés

Épp a Starships kapcsán merült fel, hogy milyen sűrű lesz a március, de egy címet lehúzhatunk a listáról: a Grand Theft Auto V PC megjelenése március 24-ről április 14-re módosult.

Ugyanakkor aki konzolon játszik, az örülhet, ugyanis a Heists DLC március 10-én minden platformra megjelenik, és elhozza azt a négyfős co-op élményt, amire már nagyon régóta vágyunk. Az elkövetkezendő hetekben bővebb információval szolgálnak majd, és azt is megtudhatjuk, milyen új funkciókat hoz még az ingyenes csomag.

A GTA V PC-s változatával kapcsolatban a Rockstar ismét bocsánatot kért, de muszáj még faragniuk a játékon, és azt akarták, hogy a Heists az első naptól elérhető legyen, így kénytelenek voltak tovább halasztani. Bocsánatkérésképp minden előrendelő 200 000 GTA$-t kap. Alább a frissen érkezett képek, amik azért még mindig képesek kiszakítani a bánatból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)