Hirdetés

Grand Theft Auto V mod - már az Oroszlánkirály szereplőivel is mehet az ámokfutás

|

Az Oroszlánkirályban nem volt szó róla, hogy az élet körforgásához hozzátartoznak Los Santos lakóinak vegzálása, de egy új modnak hála már a klasszikus Disney-film szereplőivel is játszhatunk.

Hirdetés

Több olyan mod jelent meg manapság, ami két különböző szériát vegyít egy játékban, de azoknak általában egész sok közös elemük volt. A Grand Theft Auto és az Oroszlánkirály találkozása viszont teljesen indokolatlan, de legalább ennyire vicces is.

Azt ugyan nem tudjuk, hogy a karaktercsomagot megosztó MrMarco1003 honnan vette az ötleted a modhoz, azt elárulta, hogy magukat a karaktermodelleket honnan csente el. Az Oroszlánkirály szereplőit ugyanis nem kellett újra elkészítenie, hiszen a Disney és a Square Enix karaktereit szerepeltető Kingdom Hearts egyik részében már szerepeltek. Ezt követően csupán be kellett helyettesítenie őket a Grand Theft Auto V szereplőinek helyére és máris indulhatott a bandázás Timonnal és Pumbával.

A szerzői jogok szabados értelmezése miatt egyébként nem biztos, hogy sokáig letölthető marad a mod, amit egyelőre még itt megtaláltok, de ha csak egy jót szeretnétek rajta derülni, a fenti videót is elég megnéznetek. Ha viszont mégis letöltenétek, előtte telepítsétek az AddonPeds bővítményt, illetve a mod készítője arra is felhívja a figyelmünket, hogy Zordon, a felnőtt Simba és Mufasa közül egyszerre csak egy lehet aktív a játékban, ugyanis mind a három király a GTA V szarvasainak helyére kerül be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)