Hirdetés

Grand Theft Auto V - ezzel a moddal élmény szembeszállni a zsarukkal

|

Sokan hiányolták a Grand Theft Auto V-ből a korábbi részekben jelenlévő hatodik körözési szintet, egy modder azonban most a saját szájízére alakította a rendőrség működését a játékban.

Hirdetés

Hasonlóan a sorozat összes részéhez, a Grand Theft Auto V-ben is jó szórakozás ámokfutásba kezdeni a városban, ehhez persze mindig is fontosak voltak a rendőrök és a körözési rendszer, viszont az új részben ez nem teljesen úgy működött, ahogy megszokhattuk. Egy modnak hála kicsit valószerűbbé tehetjük a rendfenntartó szervek viselkedését Los Santosban.

Egyrészről ha akarunk, a fakabátok látókörén kívül is maradhatunk, hiszen ha egy bűntény szemtanúinak nem hagyunk alkalmat, hogy a segélyhívót tárcsázzák (és nem robbantunk fel semmit), akkor akár meg is úszhatjuk körözés nélkül a gonosztettet. Ez azért is működhet, mert az alapjátékhoz képest végre az állatok nem képesek minket feljelenteni, és a hangtompítók is segítenek, hogy rejtve maradhassunk.

Emellett a mod csiszol a rendőrök viselkedésén, illetve a körözési szinteken is, az utolsó szinten pedig a sokak által hiányolt tankok és més katonai egységek is megjelennek. Emellett a realizmus jegyében megjelennek a női zsaruk is, és nagyobb változatosságot mutatnak a kivonuló járművek is, és szintén a valósághűséget segíti, hogy a bandatagok és a rendőrök sem céloznak mesterlövészeket idéző pontossággal. A modot innen tudjátok tölteni, bár az adatlapon szereplő kommentek alapján nem biztos, hogy mindenkinek elsőre, hibátlanul működni a fog a módosítás. Illetve az utóbbi napok eseményeinek fényében érdemes nagyon óvatosan és körültekintően töltögetni a nem hivatalos tartalmakat. 

Nektek hogy tetszik a finomhangolt rendőrség?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)