Hirdetés

Grand Theft Auto V PC - itt a hivatalos Heists trailer

|

A délelőtt kiszivárgott, PC-s Grand Theft Auto Online Heists trailer valódi volt, és most végre teljes pompájában nézhetjük meg.

Hirdetés

A Rockstar orosz YouTube csatornája délelőtt kiszivárogtatta a Grand Theft Auto Online Heists tévéreklámját, aminek valódiságában többen is kételkedtek.

Nos, a trailer valódi, és talán a baki miatt, talán azért, mert eleve így tervezték, de a Rockstar mostanra feltöltötte saját honlapjára is. A videó a konzolokra nemrég megjelent, de a PC-s kiadásban eleve szereplő Heists DLC-t mutatja be, és teljes egészében PC-n rögzítették, ha minden igaz, a Rockstar Editor használatával. A videó egyrészt még egyszer megerősíti, hogy a látványra nem lehet panaszunk (főleg 0:33 körül figyeljetek, csodálatos), másrészt hogy a PC-s megjelenés dátuma változatlanul április 14. Úgy legyen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)