Hirdetés

Grand Theft Auto V - konzolos és PC-s összehasonlítás

|

Egy kínai oldal hasonlította össze, hogy nézett ki a Grand Theft Auto V a PlayStation 3, majd a PS4 konzolokon, és végül PC-n 4K felbontásban.

Hirdetés

Egyáltalán nem csak az új rádióállomás beépítése miatt csúszik látszólag az örökkévalóságig a Grand Theft Auto V PC-s megjelenése, hanem amint egy újonnan kiadott összehasonlításból kiderül, bizony a grafika is miden korábbi változatnál nagyobbat fog ütni. Jó, persze, azért már megjelenhetett volna.

A kínai nyelvű Gamersky egymás mellé tette a 2013-ban megjelent PlayStation 3-as változatot, a tavaly év vég én kiadott PlayStation 4-es verziót, és a továbbra is nagyon várt PC-s kiadást, méghozzá 4K-s felbontásban. Amint láthatjuk, ha rendelkezünk a megfelelő vassal (GTA 5 gépigény itt), simán leiskolázhatjuk a konzolos látványvilágot, részletesebb modellekkel, nagy felbontású textúrákkal, és kiváló élsimítással.

Ha egy kicsit gyors lenne a tempó, megnézhetjük ugyanezeket a részleteket állóképeken is, ezeken az is látszik hogy sok helyen teljesen új részleteket is hozzáadott a játékhoz a Rockstar, ilyen például az egyik folyó mellett legelésző kecske, vagy az a hihetetlenül részletes kesztyűmodell, ami az egyik jelenetben a főszereplő kezére került.

Már csak az a kérdés, hogy marad-e a legutóbbi GTA 5 PC megjelenés dátum, vagy tovább kell szőrözni a kecskével, fényezni a kesztyűt, mert mi már nagyon szívesen megkaparintanánk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)