Hirdetés

Grand Theft Auto V PC - szabad kezet a moddereknek

|

A Rockstar üdvöskéjének PC változata még meg sem jelent, de már most megmozgatta a modderek fantáziáját. A next-gen élmény itt már nem elég.

Hirdetés

A Grand Theft Auto sorozat korábbi részeit imádták a modderek. Egy csapat még mindig egy GTA 3 modon dolgozik, a GTA IV-es iCEnhancerből pedig most jelent meg a 3.0-s verzió, igaz, lett is belőle egy elég nagy hiszti.

A GTA V PC-s megjelenési dátumáról sajnos még mindig nincsenek konkrét információink, de minden bizonnyal kéz a kézben érkezik majd az újgenerációs konzolokra szánt változatokkal még az év vége előtt. A modderek már fenik is a fogukat a játékra, hiszen új dimenziókat nyithat meg a tehetséges programozók előtt.

A képet AIMiCo osztotta meg Redditen, a kissé ráncos, meggyötört arc pedig nem máshoz tartozik, mint a GTA: San Andreas főhőséhez, CJ-hez. 10 éve már annak, hogy a Grove Street környékén garázdálkodtunk, a gengszterélet pedig nem épp a legmegnyugtatóbb létforma. A tehetséges grafikus szeretné a modellt GTA V modként megjelentetni, és ha a jövőben is hasonlóan igényes munkákat kapunk, akkor minden bizonnyal megváltoztatunk majd egyet s mást.

Ti várjátok a PC-s megjelenést, vagy már kipörgettétek a konzolos változatot? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)