Hirdetés

Grand Theft Auto V PC mod - hamarosan bejárhatjuk Vice City-t (videó)

|

Sajnos a Rockstar még mindig nem akarja újratervezni Vice Cityt, de a Grand Theft Auto V modderek dolgoznak azon, hogy legalább régi városba visszamehessünk. A mod már majdnem kész.

Hirdetés

A Grand Theft Auto III Liberty Cityjét a Grand Theft Auto IV-ben, a Grand Theft Auto: San Andreas Los Santosát a Grand Theft Auto V-ben láthattuk újratervezve, de most már időszerű lenne Vice Cityt is megnövelni, kipofozni, és újra bejárhatóvá tenni.

Erre lehet, hogy a Grand Theft Auto VI-ig várnunk kell, lehet, hogy már egy gigantikus GTA V DLC-vel megoldják, mindenesere most be kell érnünk a GTA: Vice City eredeti városával, ami moddereknek hála átköltözhet a Grand Theft Auto V-be. A textúrák minősége és a helyszínek maradnak a régiek, a járművek és a fények viszont már a GTA V sajátjai, és bár a terület maga most még kihalt, visszatérni így is fantasztikus élmény. A Vice City mod még nem tölthető le, csupán egy 12 perces videóval gyönyörködhetünk, de ha megjelenik, talán több lesz benne az élet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)