Hirdetés

Grand Theft Auto V - jövőhéten jön a mindent tartalmazó Premium Online Edition

|

Ha esetleg még mindig azon kevesek közé tartoztok, akiknek nincs meg a GTA V, akkor ezt nemsokára egyszerűen pótolhatjátok.

Hirdetés

Mivel a Grand Theft Auto V minden idők egyik legsikeresebb szórakoztatóipari terméke, ezért nehéz elképzelni, hogy van olyan ember, akinek még nincs a birtokában, de a Rockstar Games ezekre a játékosokra is gondolt, ugyanis hamarosan egy újabb kiadásban jelenik meg a játék.

Hirdetés

A Premium Online Edition névre keresztelt csomag lényege, hogy a GTA V és az Online komponens mellé be van csomagolva minden DLC, ami eddig megjelent a játékhoz. Ebbe beleértendő a Criminal Enterprise Starter Pack is, amelyben 1 millió játékbeli valutát kapunk és önmagában nem egy olcsó DLC, szóval ha valaki kapásból az online mókába szeretne egy kis lépéselőnnyel beleugrani, akkor érdemes lehet elgondolkodni ezen a kiadáson.

A Premium Online Edition lemezes konzolos változatai már most is kaphatók, PC-re viszont a jövőhéten fog elérhetővé válni digitális platformokon, ugyanekkor válik elérhetővé a játék a konzolos online piactereken is. Nektek hogy tetszik az ötlet? Láttok értéket egy ilyen kiadásban vagy szerintetek akit érdekel a játék, az mostanra már beszerezte?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)