Hirdetés

Grand Theft Auto V - átrakják a Red Dead Redemption területét

|

Modderek egy csapata arra vállalkozott, hogy a GTA V-be költöztesse a Red Dead Redemption vadnyugati tájait.

Hirdetés

A Rockstar még mindig nem mondott semmi újat a Red Dead Redemption 2 kapcsán, pedig a játék ősszel jön. Valószínűleg nyáron, az E3 után kapcsolnak majd rá, addig meg nosztalgiázhatunk az első résszel. Már aki.

A játék PC-re továbbra is csak a PlayStation Now szolgáltatással érhető el, és azon keresztül is csak kontrollerrel játszható. Pár modder azonban most azon dolgozik, hogy ha magát a játékot nem is, a bejárható területet átrakják PC-re, és a Grand Theft Auto V-ben lehetssen barangolni rajta. Ezt egyébként az Xbox 360-as verzióból emelték át. Trailer még nincs, de hamarosan jön, nyáron pedig már béta állapotban bárki elérheti a modot, ami kb. 2GB helyet kér.

A későbbiekben nem csak mászkálni lehet majd, "további tartalmakat" is ígérnek. Hogy ez alatt mit értenek, az még rejtély.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)