Hirdetés

Grand Theft Auto V Redux megjelenés - ekkor érkezik a látványos rajongói mod

|

Végre kiderült, hogy mikortól válik elérhetővé az a gyönyörű GTA V mod, mellyel teljesen új szintre emelhetjük a játék grafikáját. Nem kell már sokáig várunk!

Hirdetés

Alig pár nappal ezelőtt számoltunk be arról, hogy javában készül a Pinnacle mod utóda, a Grand Theft Auto V Redux. Josh Romito alkotását mindenki elképedve figyelte, a modder pedig azt ígérte, ha összejön 5000 feliratkozó a YouTube csatornájára, akkor azt is elárulja, egészen pontosan mikor számíthatunk a megjelenésre.

Természetesen nem kellett sokáig várni arra, hogy teljesüljön ez a felvétel. Sőt nem csak a kívánt szám jött össze, elvégre lassan már 10 ezer feliratkozóval büszkélkedhet a csatorna. Romito betartotta az ígéretét, legújabb videója már a megjelenési dátumot is tartalmazza. Szerencsére ez a nap nincs is nagyon távol, hiszen idén augusztus 26-án jelenik meg a Grand Theft Auto V Redux mod, ami a feljavított látvány mellett új füst és tűzeffekteket, valamint egy halomnyi más csodát tartalmaz, amiket a készítő egy bőséges listában sorol fel saját weboldalán.

Ti ki fogjátok próbálni a Grand Theft Auto V Redux modot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)