Hirdetés

Grand Theft Auto V Redux - egy modder lopással vádolja a készítőt

|

Nem mindenki boldog a GTA 5 Redux megjelenésétől, főleg azok a modderek nem, akik szerint a fejlesztő lenyúlta a munkájukat.

Hirdetés

Tegnap jelent meg a gyönyörű Grand Theft Auto V Redux mod csomag, ami rendesen felrázta a játék grafikai megjelenítését. Sokan azonban nem teljesen boldogok a megjelenéstől, mivel azt állítják, hogy Josh Romito ellopta a munkáikat.

A vitát kirobbantó fórum posztban látható, ahogy az egyik modder bizonyítékokat mutat az ő általa elkészített VisualV és a GTA V Redux közötti hasonlóságokról. A VisualV egy "grafikai átalakítás, ami újrakeveri az időjárás effekteket, szín korrekciót végez és rengeteg extrával dobja fel a megjelenítést". Egészen véletlenül a Redux mod is hasonló célokat szolgál.

Korábban is előfordult már, hogy Romito lopta az alapanyagot, például a The Pinnacle of V mod esetében, ahol a közösség rámutatott a csalásra. Ezt követően lelőtte a projektet és nyilvánosan elnézést kért, de ettől függetlenül ez bizonyítéka lehet Romito "moddolási szokásainak".

Hogy mi lesz a vége a modderek vitájának, azt egyelőre nem láthatjuk előre, lévén a Redux készítője még nem kommentálta a vádakat. Mivel sem a VisualV, sem a Redux fejlesztője nem kap pénzt a munkájáért, így túlságosan durva eredménye ennek várhatóan nem lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)