Hirdetés

Grand Theft Auto V - az új sztori DLC-s pletykákat nagyon nehéz elhinni

|

Egy görög oldal állítólag megtudott egyet s mást a Grand Theft Auto V sztori DLC-jéről... vagy DLC-iről.

Hirdetés

Még mindig nem tudjuk, lesz-e a sztori DLC a GTA V-höz, főleg most, hogy már készül a hatodik rész. Azt még pár évig biztosan nem kapjuk meg, de lehet, hogy a Rockstar ad valamit az egyjátékos szórakozásra vágyóknak is.

Viszont ha jön is egy új sztorit hozó csomag, valószínű, hogy nem az lesz benne, amit a Busted nevű görög oldal állít. Értesüléseik szerint ugyanis a DLC egyszerre bővíti a játékot Las Venturassal és San Fierróval, illetve bemutat egy új főszereplőt, Anthony Millert. Lesz lovaglás és kaszinók is, mely utóbbit már nagyon régóta pletykálják, de esélyesebb, hogy egy GTA Online-hoz érkező DLC-vel rakják be azokat, mintsem az első nagy csomaggal. Arról is volt szó, hogy a Grand Theft Auto Online területében is bővülni fog, de mindjárt két, nagy zónával? Fura lenne. Mindenesetre várunk tovább, a Rockstar úgysem fog az E3 előtt egy ilyen fontos dolgot bejelenteni, de az itteni infókat kezeljétek fenntartásokkal. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)