Hirdetés

Grand Theft Auto V - a Take Two lekapcsoltatta a népszerű modder eszközt

|

A Take Two ráment az OpenIV-re, aminek fejlesztői pedig nem fogják bíróságra vinni a dolgot, inkább lelépnek.

Hirdetés

Az egyik legnépszerűbb Grand Theft Auto V modding eszköztár, az OpenIV szúrta a szemét a Take Two-nak, akik ki is adták az utasítást, hogy a fejlesztőcsapat azonnal szüntesse be a szoftver támogatását.

Az OpenIV fejlesztői leírták egy fórum posztban, hogy a srácok egyáltalán nem nyúlkáltak bele a játék biztonsági rendszereibe, és nem szórakoztak az Online résszel sem. Mégis a Take Two levele azt állítja, hogy a program veszélyes ezekre, így megkérték a csapatot, hogy csukják be a kaput.

A srácok írása szerint a számtalan pontatlanság miatt elvihetnék ezt az egészet a bíróságra, és harcolhatnának a végtelenségig, de az rengeteg időbe és energiába kerülne, amit nincs az a pénzösszeg, amivel kárpótolhatnának. Az OpenIV fejlesztői ezért visszavonulnak, és leszedik a "hivatalos" letöltési lehetőségeket.

A teljes bejelentést az OpenIV hivatalos oldalán olvashatjátok. Bármennyire is szomorú ez, a helyzet az, hogy jó döntést hoztak a srácok. Még ha meg is nyerték volna a pert (amire nagyon pici lett volna az esély), sem kaptak volna elég kártérítést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)