Hirdetés

Grand Theft Auto V - elérhető az új Thanos mod, amivel megállíthatatlanná válhatunk

|

Egy tehetséges modder roppant látványos megoldását bárki kipróbálhatja.

Hirdetés

A JulioNIB nevű modder korábban már több érdekes modot készített a Grand Theft Auto V-höz, és a Vasember illetve Hulk modok után ezúttal már a Bosszúállók nagy ellenfelével is pusztíthatunk a játékban.

Hirdetés

Thanos számos különböző képességgel bír, és a Végtelen Kövek erejét is képes kombinálni. Le tudja lassítani az időt, telekinézist használhat, de akár portálokat is tud nyitni, valamint meteorokat is szórhat az utakra. A mod első kiadása korábban elérhető volt JulioNIB támogatói számára a Patreonon keresztül, viszont a modder úgy döntött, hogy az új változatot ingyenesen publikálja a rajongók számára. Mozgás közben is megtekinthetitek az alkotást alább.

A Thanos Endgame GTA V mod erre a linkre kattintva tölthető le. Nektek hogy tetszik, kipróbáljátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)