Hirdetés

Grand Theft Auto V - torrenten a PC-s változat

|

Több torrentoldalra is felkerült „a GTA 5 PC-s kiadása”, de semmiképp ne töltsétek le - természetesen átverésről van szó.

Hirdetés

Már vártuk, hogy mikor kerül sor erre. A gonosz hackerek, adatlopók, vírusterjesztők, kihasználva számos felhasználó tudatlanságát és tapasztalatlanságát, trójait kezdtek el terjeszteni a GTA 5 PC-s változatának ígéretével.

A dolog már ott gyanús lehet, hogy a Grand Theft Auto 5 még jó ideig nem jön PC-re (tényleg nem azért mondjuk ezt, hogy kést szurkáljunk a szívetekbe), akinek viszont nem esik le a dolog, a csomagban a Double Fine Productions játékát, a The Cave-et találhatja. Az igazi baj ott kezdődik, hogy a program megkéri a felhasználókat egy kérdőív kitöltésére, mellyel az ígéretek szerint megszerezhető a telepítéshez szükséges kulcs. Az elvégzendő feladatok között szerepel, hogy a felhasználónak egy SMS-t kell küldenie, mellyel csupán azt éri el, hogy naponta 1 eurót vonnak le tőle. Ha ez nem volna elég, egy trójai is becsusszan, amolyan extraként, ha már. Alapvetően se warezoljatok, de ha ezzel a torrenttel találkoztok, főleg ne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)