Hirdetés

Grand Theft Auto V - Trevor elküld a 'csába

|

A New Yorkban tartott Comic Conon egy rajongó egy érdekes kéréssel fordult a Trevort alakító színészhez. Zseniális a cucc.

Hirdetés

A Grand Theft Auto V természetesen még ennyi idővel a megjelenése után is állandó beszédtéma a mi kis - igazából nagy - kultúrkörünkben, visszavette a vezetést az eladási toplistán is és persze a New York Comic Conon is képviseltette magát.

A Rockstaron felül még kilátogattak a Grand Theft Auto V szinkronszínészei is, akiktől egy kis konferencia alatt még kérdezhettek is a rajongók. A NUCLEARXFALLOUT nevű srác úgy döntött, hogy két kérdés után egy kéréssel is betámadja a játék Trevorját alakító Steven Oggot. Azt kérte tőle, hogy káromkodjon, vagy küldje el a 'csába. Íme az eredmény.

Már én is nagyon unom a GTA 5 körülötti hercehurcát, de arra gondoltam, hogy ezt nektek is mindenképpen látnotok kell, mert nagyon vicces. Mit szóltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)