Hirdetés

Grand Theft Auto V - Trevor vagyok, és ez itt a Jackass!

|

Ugye emlékeztek még arra, mennyi őrültséget csinált Johnny Knoxville és csapata a Jackassben? Egy rajongó a Grand Theft Auto V PC videoszerkesztőjével állít ennek emléket, az eredmény zseniális.

Hirdetés

A Jackass zseniális volt, és pont. Azt nézni, ahogy néhány, egyébként teljesen értelmes fickó kínozza összetöri magát, szívatja egymást, egyszerűen megunhatatlan.

De ahogy minden jó dolog, ez is véget ért, és bár Knoxville Bad Grandpa karakterével még gyártja a filmeket, a csapat már nem aktív. A megannyi zseniális rajongói videó közül az egyikben Trevor, avagy Steve-O után szabadon Trevor-O a sorozatban látottakhoz hasonló „kaszkadőrmutatványokat” hajt végre. Elüti egy busz, leveti magát egy magas épületről egy medencébe, dobozoknak vetődik fejjel előre, háttal érkezik le egy BMX-es mutatványból, kiugrik egy repülő golfkocsiból, és amit szerencsére a show-ban senki nem csinált, szétlő egy gitárt. Az egész zseniális úgy, ahogy van, nézzétek végig a videót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)