Hirdetés

Grand Theft Auto V: újabb screenshotok és találgatások

|

Kevés olyan játék van, amit ennyire várnánk, de mégis ilyen keveset hallat magáról. Most azonban újabb screenshotok jelentek meg a játékból.

Hirdetés

Nem lehet azt mondani, hogy a Rockstar két kézzel szórná az infót a Grand Theft Auto V-ről, hiszen egy traileren kívül gyakorlatilag csak a légből kapott elképzelések, valamint egy-két megalapozottabnak tűnő feltételezés kering a neten. Az újabb screenshotokkal sem leszünk okosabbak, de legalább van min csámcsogni. Nézzük például ezt, melyen egy Cheeta látható.

A korábbi részekben Cheetah néven futott, de ez elhanyagolható apróság (főleg akkor, ha csak a fénytörés miatt nem látszik az utolsó betű), az pedig, hogy a GTA-ban autókkal is lehet menni, nem újdonság. A rendszámtáblán a San Andreas látható, míg a neten többek szerint a számok és a betűk között az október van elrejtve.

Ahogyan látható, a harci repülőgépek is képviseltetik magukat a játékban, de ha eljátszadozunk egy kicsit a kontraszttal és a fényerővel (ahogyan a NowGamer tette), akkor észrevehetjük, hogy a kabintető alatt a Grand Theft Auto 5 traileréből ismerős figura csücsül. Attól most tekintsünk el, hogy öltönyben repül, és nem hajózóruhában.

A végére pedig egy bringás kép maradt, melyen egy kerékpáros ruhába öltözött figura teker Santa Maria kikötőjében (ami Santa Monicanak felel meg). Többen remélik, hogy esetleg visszatér a BMX is a játékba.

Tehát ismét csak morzsák jutottak, melyekből hamarosan biztosan még több találgatás fog születni. El kell ismerni, hogy a Rockstar marketingje elég jó, hiszen nem tömi a népeket képekkel és videókkal, hanem kivárásra alapoz, amolyan kiéheztetésre, hogy amikor jön a játék, akkor sáskahad módjára rohanják le az emberek az üzleteket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)