Hirdetés

A Bosszúállók: Végjáték Vasembereként randalírozhatunk a GTA V-ben

|

Felrepülhetünk az égbe és onnan lőhetjük szét az ártatlan járókelőket vagy rosszfiúkat.

Hirdetés

JulioNIB egy meglehetősen tehetséges modder, és valószínűleg nagy MCU-rajongó: asrác fogta a Bosszúállók: Végjátékban látott Vasember páncélt és beépítette azt a Grand Theft Auto V-be. Tony Stark high-tech konzervdoboza nem csak a karakterünk külsejét változtatja meg, de egy rakat fegyverrel és a repülés képességével is felszereli azt.

Hirdetés

A mod az összes olyan trükköt beépíti a játékba, amit Vasembertől láttunk a Végjátékban. Nyilván itt nincs egy megállítandó lila óriás, de az tuti, hogy a téged üldöző rendőrökkel könnyen elbánhatsz majd.

A mod telepítéséhez szükséges fájlokat itt találjátok, itt pedig egy tutorial videót is végignézhettek, ha elakadnátok a telepítéssel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)