Hirdetés

Grand Theft Auto V - Vice City már csak egy repülőútnyira van

|

Aki szeretne nosztalgiázni, de nem akarja feltelepíteni a régi klasszikust, az hamarosan simán átrepülhet majd Vice Citybe egy új modnak köszönhetően.

Hirdetés

Crotainment Games nagy erőkkel dolgozik azon, hogy a Grand Theft Auto V térképére elhelyezze az előző epizódok városait. Ezúttal Vice City került be játékba, de még az sincs nagyon kész.

A lenti videón láthatjátok, ahogy a kedves modder alig néhány perc alatt átrepül a GTA Vice City helyszínére. Egyelőre nem néz ki jól, és látványosan üres a terep, viszont ez még csak a legelső alfa verziója a modnak.

A jövőben az a cél, hogy grafikailag kicsit feltuningolja a modelleket, életet leheljen a világba, és aztán a többi klasszikus epizód játékterét is hozzáadja. A mod egyelőre csak alfában létezik, így még nem tölthető le, de amint kicsit jobban áll a fejlesztés, akkor a Crotainment kiadja majd a fájlokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)