Hirdetés

Nem valószínű, hogy a közeljövőben bejelentik a GTA VI-ot

|

A pletykák folyamatosan özönlenek, de még a megbízhatónak tartott szivárogtatóknak sem érdemes hinni.

Hirdetés

A napokban valaki, aki korábbi Rockstar Games játékokról már elhintett végül igaznak bizonyult dolgokat hivatalos bejelentések előtt, azt állította, hogy március 25-én, azaz a tegnapi nap folyamán hallunk először a Grand Theft Auto VI-ról - ez nyilván nem jött be. Eleve mindent érdemes pletykaként kezelni, ami nem közvetlenül a Rockstartól jön, de a kiadó játékainak valamelyikéről szól, mivel a csapat legendásan zárkózott, mindig lényegretörően közöl mindent.

Hirdetés

Hiába fut még mindig nagyon jól a Grand Theft Auto Online, és hiába fogy megmagyarázhatatlanul nagy mértékben a GTA V, esedékes volna a folytatás bejelentése, pláne most, az új generáció kapujában. Elképzelhető, hogy a csapat nem játssza el újra, amit az előző generációváltásnál, és eleve a PS5 és az Xbox Series X erejéhez igazítva készíti el az új GTA-t; nem hagyják, hogy a PS4 és az Xbox One korlátozásai visszafogják őket. 

Kotaku mindig jól értesült újságíróját, Jason Schreiert is megrohamozták a napokban izgatott játékosok a kérdéseikkel, de nem tudott megnyugtató választ adni. Ő személy szerint nem gondolja, hogy a következő GTA-ról a közeljövőben hírek érkeznek. Ez persze simán jelentheti, hogy csak ő nem tud valamit, de azt is, hogy tudja, mi lesz a Rockstar következő játéka, és az nem egy GTA.

Mindenesetre várunk türelemmel, és azonnal szólunk, ahogy bármi mocorgás látható, akár a GTA VI-ról, akár Bully 2-ről, netán az L.A. Noire folytatásáról vagy bármi másról lesz szó. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)