Hirdetés

Grand Theft Auto VI - a Rockstar is válaszolt a rejtélyes üzenetre

|

Nem mintha egy pillanatig is elhittük volna, hogy tényleg a GTA Online-ban jelentik be a GTA VI-ot, de mindig jó a megerősítés.

Hirdetés

Tegnap kisebb pánik tört ki, amikor világszerte több Grand Theft Auto Online játékos kapta meg a fent is látható üzenetet.

Hirdetés

Nagyon sok jel utalt arra, hogy valami nem stimmel, kezdve azzal, hogy a Rockstar most minden figyelmet a Red Dead Redemption 2 felé akar terelni. Emellett ott van az is, hogy ha valamit bejelent, ahhoz a Rockstar Newswire-t, a Twittert és a Facebookot használja, de ezek egyikén sem jelent meg semmilyen üzenet, teaser, akármi. Jövőre biztos nem lesz még megjelenés, a bejelentés a legtöbb, amire számíthatunk.

És hogy biztosan mindenkinek tiszta legyen, mi történt, a Rockstar Support is válaszolt egy játékos kérdésére. Elmondták, hogy egy modok segítségével összerakott kamuról van szó, és nem hivatalos üzenetről. Ezért csak a PC-s, PS3-as és Xbox One-os játékosok kapták meg.

Szóval mindenki nyugodjon le, tudni fogjátok, mikor jön a valódi bejelentés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)