Hirdetés

Grand Theft Auto VI - egész érdekes pletykák keringenek

|

Természetesen most sem szabad készpénznek venni semmit.

Hirdetés

Most, hogy a Red Dead Redemption 2 megjelent, a Red Dead Online is beindult, a Grand Theft Auto V meg a hatodik születésnapját fogja ünnepelni idén, tényleg időszerű a Grand Theft Auto VI bejelentése. A Rockstar azonban vár még. 

Hirdetés

Semmi konkrétat nem tudunk a sorozat következő részéről, minden infó, amit a neten találni, vagy spekuláció, vagy meg nem erősített pletyka. Az alább leírtak is egy fórumozótól származnak, ezért simán lehet, hogy az egész kitaláció, de legalább lehet vitázni azon, jó volna-e ez az irány.

A JackOLantern1982 nevű felhasználó két, állítólag egykor a Kotakunál és/vagy a PC Gamernél dolgozó barátjára hivatkozva állít mindenfélét, illetve azt írja, egy a Rockstarnál dolgozó haverja sem megerősíteni, sem cáfolni nem volt hajlandó semmit, pedig általában ha valami kamu, azt egyenesen megmondja. Ezek persze egyáltalán nem erősítik meg, hogy az állítások igazak, kezeljetek mindent fenntartásokkal. 

A posztban szereplő állítások alapján a Project Americas kódnéven készülő játékon 2012 óta dolgoznak, de csak 2015 óta teljes gőzzel. Visszatérünk Vice Citybe, valamint elutazhatunk egy városba, aminek alapját Rio de Janeiro adta, sőt, lesznek alkalmak, amikor megfordulunk Liberty Cityben is. A cselekmény a '70-es és '80-as évek során zajlik, és nagyban inspirálta a Narcos nevű sorozat. Egyetlen főszereplőt irányítunk, aki a Ricardo nevet viseli, és eleinte kokaincsempészként ügyködik, majd szép lassan kerül egyre mélyebbre a drogos alvilágban. Találkozhatunk majd Martin Madrazóval, valamint az akkoriban drogbáróként tevékenykedő apjával is. Nagy szerepet kap az időjárás, változni fognak a járművek és az épületek, a gazdasági rendszer minden eddiginél kidolgozottabb lesz. Csak annyi fegyvert fogunk tudni magunkkal vinni, amennyi természetesen elfér karakterünk testén (ahogy az RDR2-ben), a többit autók csomagtartójában tárolhatjuk. Szerepet játszhat valahogyan az AIDS és a migrációs krízis is. Végül szó esett arról, hogy a karakterek a saját nyelvüket fogják beszélni, tehát angol, spanyol és portugál szinkront kapunk, és sok feliratot kell olvasnunk. Elvileg csak a következő generációban jelenik meg, PlayStation 4-re és Xbox One-ra nem.

Mit gondoltok? Nektek hogy tetszene, ha tényleg ilyen lenne a GTA VI?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)