Hirdetés

Grand Theft Auto: Vice City - nosztalgialöket a legújabb trailerben

|

Jövő héten visszatérhetünk a Grand Theft Auto sorozat egyik legnépszerűbb játékának világába, melyhez most megérkezett a beharangozó trailer is.

Hirdetés

A Grand Theft Auto: Vice City nem csak az erőszak rajongóinak szívébe lopta be magát, rengeteg fanatikust szerzett magával a környezettel, ahol már akár rózsaszín robogókon is száguldozhattunk.

A GTA sorozat természetesen elsősorban nem a féktelen erőszakról szól, ezt viszont nem bizonyítja az alábbi, a tizedik évforduló alkalmából megjelenő iOS-es és Androidos kiadást népszerűsítő trailer. Tommy Vercetti semmit nem vesztett szögletességéből, ahogy Diaz sem lett nyugodtabb, és Candy Suxx sem visít kevésbé kéjesen. Ja, robbanások is vannak. A Vice City tizedik évfordulós kiadása december hatodikától lesz elérhető az iTunes App Store-ban és a Googla Play-ben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)