Hirdetés

Grand Theft Auto V - mehetsz egy kört a Vissza a jövőbe DeLoreannel

|

Újabb csodálatos modok érkeztek a GTA 5-höz, amikkel átélhetitek a legendás DeLorean vezetésének élményet. Persze csak ha nem vagytok nyuszik.

Hirdetés

A legújabb mod egy DeLoreant ad hozzá a Grand Theft Auto V járgányainak gyűjteményéhez, és nem is akármilyet. Pontosan azt a változatot, amit Marty és Doki vezettek a Vissza a jövőbe trilógiában.

Oké, nem tudsz visszamenni az időben, hogy meglátogasd a cowboyokat (bár ha beteszed a Red Dead Redemption lemezt, közel jársz majd), de térben utazni mégiscsak élmény ezzel a csodával. Nézzük is meg együtt mire képes a GTA V "időgépe".

Az élményhez szükséges modokat itt és itt találjátok, jó szórakozást. Aztán csak óvatosan, és nem megijedni, ha felrobban alattatok a járgány. Az is a show része.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)