Hirdetés

Grandia II Anniversary Edition - jövő héten érkezik a felújított verzió

|

Egy jó öreg Dreamcast klasszikus köszön vissza a HD képernyőkön pár nap múlva a GungHo Online Entertainment jóvoltából.

Hirdetés

A Grandia II rajongói már készíthetik a zsebkendőt és a könnyes szemeket. Jövő héten ugyanis befut a Grandia II Anniversary Edition, ami kedvencük eddigi legjobb verziója lesz. A felújított kiadásért a GungHo Online Entertainment Online felel.

A kiadó nagy örömmel jelentette, hogy augusztus 24-én fut majd be a felújított klasszikus, ami így szebb textúrákkal, az eredeti japán szinkronnal, egy teljesen új nehézségi szinttel és kontroller támogatással igyekszik elvarázsolni a rajongókat. Az eredeti verzió pont 15 évvel ezelőtt jelent meg a Sega Dreamcast konzolra.

A játék tehát augusztus 24-én jelenik meg PC-re és 20 dolláros áron lehet majd letölteni a Steam és a GOG platformokon keresztül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)