Hirdetés

Grand Theft Auto IV - dubstep fegyver élesítve

|

Ha a Saints Row 4 dubsteppel támad, azt a Grand Theft Auto IV modderei sem hagyhatják szó nélkül.

Hirdetés

Mióta a legelső Saints Row epizód megjelent, azóta a játékosok egy része meg van róla győződve, hogy a széria lényegében a Grand Theft Auto franchise őrültebb, szabadelvűbb kiadása, pedig a GTA IV-et sem kell félteni, főleg ha a modderek veszik kézbe a dolgot.

A Saints Row 4 anális szondafegyvere után azt hittük, hogy az emberiség már nem bírna elviselni több csapást, de a GTA IV Dubstep Gun készítője, bizonyos JulioNIB rácáfolt erre. A mellékelt videó (lent) tanúbizonysága szerint a Grand Theft Auto IV-hez készült mod a Saints Row 4-ben található társával ellentétben nem halálos, pusztán táncra perdíti azt, akit eltalál és nem ereszti egykönnyen. Az első 45 másodpercet nyugodtan tekerjétek át, a lényegi rész utána látható, ami sokkoló és zseniális is egyben.

A Dubstep Gun repertoárjában ráadásul a szimpla lövés mellett megtalálható a sorozat leadása, illetve a gránát mód is, az utóbbi például spontán népkarnevált eredményez az utcán, nem kímélve az arra tévedt autósokat sem. Leírhatatlan a látvány, csak nézzétek. Vajon készül majd hasonló a Grand Theft Auto V-höz is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)