Hirdetés

Gratuitous Tank Battles - a harckocsik is demóra készek, Uram!

|

Úgy látszik, ez egy ilyen demós nap: az indie fejlesztésű tankos RTS/Tower Defense játék demója is begördült.

Hirdetés

A fejlesztő Positech eddig olyan címeket dobott piacra, mint a Kudos, Democracy és a Gratuitous Space Battles, amely igen szép sikereket aratott. 

A csata most a földre költözik, egy alternatív, poszt-apokaliptikus világba, ahol az első világháború nem ért véget. A központi hatalmak 200 éve harcolnak sikeresen az antant ellen. A futóárkok megmaradtak, a puskák lézerpuskák lettek, és hatalmas, páncélozott mechek menetelnek a szétbombázott senki földjén. Mindkét hatalom seregei nagy erőbedobással próbálják javukra eldönteni a harcot, amelynek 2114 karácsonyig véget kell érnie. 

A Gratuitous Tank Battlesben támadhatunk is és védekezhetünk is. Megtervezhetjük a saját egységeinket rengeteg komponensből. Turreteket, tankokat, mecheket, gyalogságot és spéci parancsnoki egységeket vethetünk be. A játékban beépített térképeditor is van, a térképeket fel lehet tölteni, hogy a többi játékos is kipróbálhassa. S ami a legfontosabb: Karácsonykor minden véget ér.

A játék demója Steamen is letölthető, de aki direktben szeretné erre a linkre katintson.

A játék trailere:

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)