Hirdetés

Gravel - megjelent az off-road versenyjáték

|

A Milestone autós játékáról láthattunk már szinkronos előzetest és megkaptuk a gépigényt is, így épp itt az ideje annak, hogy játsszunk vele.

Hirdetés

Kevés játék mondhatja el magáról, hogy szinkronos trailer előzi meg a megjelenését, de a Gravel egyike ezen keveseknek. A videó ráadásul azt is tökéletesen összegzi nekünk, hogy mi minden vár ránk a Milestone off-road versenyjátékában, így mindenképpen nézzétek újra/pótoljátok be. 

Hirdetés

De mielőtt még rohannátok a boltba a MotoGP, az MXGP, a WRC és más versenyzős franchise-ok stúdiójának új árkád csodájáért, először még csekkoljátok le a Gravel gépigényét, hogy az Unreal Engine 4 által meghajtott játék folyamatosan változó napszakait, időjárási viszonyait, rallyjátékokhoz illő fizikáját és változatos verdáit bírni fogja-e a masinátok. Ha a válasz egy határozott igen, akkor már csak az utolsó trailer vár rátok és indulhat is a menet: 

A Gravel mától PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra érhető el. A játékhoz van egy Season Pass is, amely 5 exkluzív DLC-t kínál, míg a Special Edition tartalmazza az alapjátékot és a szezonbérletet is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)