Hirdetés

Gravity Rush 2 - már nézhető a kapcsolódó anime első része

|

A Gravity Rush 2 sztorijáról a megjelenés előtt egy anime sorozat fog mesélni, amit ráadásul könnyedén, ingyenesen nézhetünk meg a neten.

Hirdetés

A Sony nagy örömmel jelentette be, hogy a régóta tervezett Gravity Rush 2 animét a YouTube-on keresztül fogja megjelentetni, ráadásul az első rész már itt is van: este 5 órakor felkerült a PlayStation csatornára, alább is megnézhetitek.

A kilenc részesre tervezett sorozat bemutatja majd a fő karaktereket, a konfliktus alapját, és felvezeti a sztorit. A Destructoid kollégái már látták az első két részt, és azt írták, hogy ugyan nem kötelező a megnézése a játék élvezetéhez (tehát nincs szó Final Fantasy XV és Kingslaive szintű kötődésről), de hozzátesz majd a megjelenő platfomer élményéhez.

A Gravity Rush 2 várhatóan 2017. január 20-án jelenik meg.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)