Hirdetés

Gravity Rush 2 - látványos gameplay videó érkezett

|

A nemrégiben közzétett hangulatos trailer után végre a Gravity Rush 2 játékmenetéből is kaptunk egy kis ízelítőt.

Hirdetés

A Gravity Rush 2 trailerét még csak múlt héten vehettük szemügyre, mikor a Sony Japan kihirdette a november 30-i megjelenést, viszont most a PlayStation Japan jóvoltából mozgás közben is láthatjuk a játékot.

A múlt héten megrendezett "Gravity-Tsu" streamen végre nem csak beszéltek a játékról, de ki is próbálták a Gravity Rush második epizódját. A játékból mindössze 25 percnyi anyagot lehet látni (a fenti videóban 17 percnél kezdődik), de már ennyi is elég, hogy lenyűgözze a nézőt.

A Gravity Rush tipikus japán atmoszférája és színei önmagában is elég jól néznek ki, de ezt még tovább fokozza a manipulálható gravitáció - így pedig egy igencsak látványos akciójátékot kapunk eredményül. A repülésen és az ugráláson kívül sok minden mást nem látni a videóban, de elég csak elképzelni, milyen lehet például egy boss fight, miközben egy lenge ruhás japán leányzóval hajlítjuk a teret.

A PS4-exkluzív Gravity Rush november 30-án jelenik meg Európában, egy nappal később Japánban, majd egy napra rá Észak-Amerikában. Addig is be kell érnünk az ehhez hasonló stream-klippekkel.

Ti várjátok már a japán akció-kalandjátékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)