Hirdetés

Tíz perc gameplay jött a Playstation 4-es Gravity Rushból (videó)

|

Hamarosan megjelenik PlayStation 4-re a felújított Gravity Rush, amiből most új képek érkeztek, és a fejlesztők is streameltek néhány percet Kat kalandjaiból.

Hirdetés

Már nincs sok hátra a Gravity Rush felújított változatának PlayStation 4-es megjelenéséig, így a fejlesztők is streameltek egy kicsit az akció-kalandból. A közvetítés kedvéért a játék rendezője, Toyama Keiichiro játszott a felújított játékkal.

A pá perces ízelítő alatt láthattunk átvezetőket is, amelyeket elég stílusos, képregényes betétekkel egészítettek ki a készítők, illetve megleshettük azt is, hogyan használták a Dualshock 4-es kontroller különleges tulajdonságait az új Gravity Rushban. A felvétel egyetlen hibája, hogy a Nico-Nico nevű streamer-oldalról készült, aminek nem a legjobb a képminősége. Ettől a problémától szenvednek az új screenshotok is, amik egy japán gamer magazinból származnak.

Ti kipróbáljátok majd a felújított Gravity Rusht, vagy már a második részre vártok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)