Hirdetés

Great Rune - ez lehet a Dark Souls fejlesztőinek játéka, amibe George R.R.Martin is besegít

|

Ha a könyvek nem is, a játék legalább jól halad a jelek szerint.

Hirdetés

Azt már tudjuk egy ideje, hogy a FromSoftware készülő játékába a A tűz és jég dala saga írója, George R.R. Martin is besegít, most pedig szárnyra kapott néhány pletyka a játékmenetet illetően is.

Hirdetés

Két hónappal ezelőtt már megtudtunk ezt-azt a játékmenetről, az HBO sorozatának lezárása után pedig a mester egy blogbejegyzésben mesélt a jelenlegi elfoglaltságairól, amiben megemlítette, hogy konzultált egy Japánban készülő játéknál. A 4Chan természetesen azonnal rávetette magát a dologra, és kiderítettek ezt-azt.

A pletykák szerint a Project Rune munkacímen készülő (és talán Great Rune címmel megjelenő) open-world játék Unreal Engine 4-gyel készül (a FromSoftware saját motorja nem feltétlen alkalmas erre a célra). A játék elején 3 karakterosztály közül választhatunk, és visszatérnek olyan Dark Souls elemek, mint a multiplayer, az inváziók, vagy épp a co-op. És ha minden igaz, akkor a skandináv mitológia adja majd az alapot az egészhez.

Nagyon kíváncsian várjuk a hivatalos bejelentést, amire talán már az idei E3-on sor kerülhet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)