Hirdetés

Greed Corp HD - a konverziót az Invictus készítette.

|

A Vanguard Games Greed Corpja meglehetősen sikeres lett PC-n és Xbox 360-on is, így úgy gondolták más formátumokra is el kéne készíteni.

Hirdetés

A konverzió elkészítését a debreceni Invictusra bízták, akik már meglehetős tapasztalatokkal rendelkeztek például iOS címek fejlesztésében. 

Aki nem tudná, a Greed Corp miről szól, annak íme egy beszámoló a PC-s verzióról. 

Arthur Houtman a Vanguard első embere szerint: "Az Invictus kiváló munkát végzett a Greed Corp iOS, OS X és Android konverziójával. Nemcsak extrém módon hasonlítanak az eredetire, hanem optimális módon kihasználták az új platformok tablet-jellegét, így a Greed Corp úgy játszható, mintha érintőképernyős gépekre tervezték volna."

Kozák Tamás, Invictus: "Rettentő boldogok vagyunk hogy elkészíthettünk és megjelentethettünk egy ilyen sikeres konzolos és PC-s játékot. reméljük a rajongók is szeretni fogják majd. Lehetővé tesszük számukra, hogy képességeiket összemérjék az új platformokon, így a barátok, ismerősök játszhatnak egymás ellen bármilyen készülékük is van."

Greed Corp HD iOS, OS X és Android bejelentés trailer:

A mobilos és Mac OS X-es verzió október végén jelenik meg és ugyanazokkal a tulajdonságokkal és "fícsörökkel" rendelkezik, mint a konzol és PC verzió. 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)