Hirdetés

GreedFall - izgalmas fantasy szerepjátékot készít a The Technomancer csapata

|

Felfedezőként egy a 17. század inspirálta fantasy világot járhatunk be, ahol mindenféle mágikus lények próbálnak akadályozni minket abban, hogy az őslakosoktól elvegyük a földet. Az első trailer gyönyörű.

Hirdetés

A Spiders eddig élvezhető, de nem kimagasló akció-RPG-ket készített; a csapatnak köszönhetjük például a Bound By Flame-et, a Mars: War Logst, vagy a tavalyi The Technomancert.

Műfajnál maradva készítik következő játékukat, ami 2018-ban jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. A látványvilágot a barokk művészet inspirálta, a fegyvereket a 17. századtól vették kölcsön, a helyszín viszont egy fantasy környezet. Egy távoli szigetre utazunk, hogy felfedezzük azt és magunkévá tegyük, de nem mi vagyunk az egyetlenek ezzel a szándékkal. A helyieket különleges lények védelmezik, például olyanok, amilyen az alábbi videóban is látható.

A fejlesztőcsapat a GreedFall esetében többet akar, mint eddig: egy folyamatosan fejlődő, élő világot, ami döntéseink hatására változik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)