Hirdetés

Green Hell - még soha nem volt ilyen nehéz túlélni egy játékban

|

Az Amazonas esőerdeiben minden a halálodat akarja. Minden is.

Hirdetés

A Creepy Jar névre keresztelt fejlesztőcsapatot két ex-Techlandes arc alapította, és jelenleg azon munkálkodnak, hogy összehozzák a legdurvább túlélőjátékot.

Hirdetés

A Green Hellt nem is túlélőjátéknak,  hanem túlélő-szimulátornak nevezik, fejlesztés közben pedig folyamatosan konzultálnak a téma szakértőivel, hogy a lehető legrealisztikusabb legyen a végeredmény. Beléd mászott egy kullancs? A játék nem fogja jelezni, kénytelen leszel te magad végignézni a testhajlataidat, nem-e ólálkodik ott valam szörnyűség. Vadállatok, mérgező növények, fertőzések, amit csak el tudsz képzelni.

A Green Hellben a hagyományos túlélőmód mellett lesz egy sztori is, amiben szép lassan összeáll, hogy hogyan is kerültünk a dzsungelbe. A túlélés azonban a tervek szerint Early Accessben válik elérhetővé még a nyáron.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)